Bendras Šilutės laikraščio
"Šilokarčema" ir
Šilutės kraštotyros draugijos
projektas 

Projektą remia:


 

                                    Leidinys pamario krašto kultūrai

               2010 sausio 19d. Nr. 1 (97)

 


Pradžia Komentarai Kultūros ženklai Kūryba Šilainė

Archyvas

Kontaktai

 

 

 

 

 

Važiuojam toliau

 

Po kiek užsitęsusių Kalėdinių atostogų pasirodo naujas „Šilainės sodo“ numeris. Jo pasirodymą kiek sutrikdė rengėjų noras kiek atnaujinti puslapio išvaizdą. Tačiau techninės galimybės, deja, ne visados pasiduoda geriems norams. Todėl nenorėdami nuvilti šio puslapio lankytojų jo išvaizdos atnaujinimą kiek atidedame, tačiau pasiliekame šį pažadą ateičiai. Todėl nenustebkite kartą pamatę jį pakeistą.

 

Tačiau išvaizda tėra tik menka dalis tos informacijos, kurią stengiamės Jums, mieli skaitytojai ir lankytojai, pateikti. Šiuo naujuoju numeriu pradedame ketvirtus internetinius leidybos metus. Viskas, ką leidome per tą laikotarpį, yra pasiekiama ir bet kada gali būti surasta. Tai labai patogu, nes per laiką ne vienas dalykas užsimiršta.  

 

Šiais metais ir toliau stengsimės pristatyti įdomius ir kūrybingus žmones, kurie savo darbais mūsų aplinką bei gyvenimą daro gražesnį bei patrauklesnį. Ir toliau stengsimės užpildyti Mažosios Lietuvos istorijos baltąsias dėmes. Čia dar kartą galime pasigirti, kad kaip tik iš istorijos puslapio mes išaugome.

 

Džiaugiamės ir padidėjusiu kasdienių puslapio lankytojų skaičiumi. Tai rodo, kad domimasi šiame Lietuvos kampelyje vykstančiais bei buvusiais įvykiais. Tai papildomas stimulas ieškoti naujų žinių.

 

Taip pat labai tikimės, kad nesugrius buvęs planas ir vėl kas antrą antradienį pasirodysime atsinaujinę pasauliniame interneto tinkle. Tokie tad šių metų planai ir norai.

 

Taigi, iš esmės esame pasirengę naujiems darbams ir nuo šiandien pradedam: važiuojam pirmyn.

 

 
 

 

 
  Atgal...  

                                                      "Šilainės sodas"  ©  2010  m.